Четвъртък Мар 28

Весели празници с MUZIKALEN.BG

imageНамаление

Възползвайте се от 5% намаление на всички артикули, валидно до 18ти Януари, както и от оригинална фанелка SHURE – подарък към всеки безжичен микрофон през посочения период.

 

 

 

Изцяло обновения ни онлайн магазин предлага платформа с интуитивна навигация, нова система за по-лесен достъп и поръчка от клиентите, нови продукти и богата гама от над 7 000 артикула на склад, лесна връзка с екипа оператори и консултанти, бърза логистика. Удобната търсачка Ви помага с подсещане за възможните варианти с цени и снимки, а избрания от вас продукт ще е на прага ви до 48 часа поръчката с безплатна доставка при поръчка над 50лв!

Като директен вносител на SHURE, FENDER, RCF и много други марки може да се възползвате от промоциите, да пазарувате на гарантирано най-ниски цени!

Разгледайте атрактивните ни оферти от всеки компютър, таблет или телефон, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на България! Ние непрекъснато работим за усъвършенстване на продуктовия асортимент, за да може Вие, нашите клиенти, да бъдете удовлетворени. Независимо дали сте начинаещ или професионален музикант, работите в тази сфера или това е вашия бизнес... Форте Мюзик ще отговори на потребностите Ви. Наличните артикули на склад се изпращат веднага до 17:00 часа в деня на поръчката.

Muzikalen.bg е и основен партньор на SHURE в международния конкурс за изпълнители Call for Legends, където след 8-мата седмица от началото му, България е на трето място по активност!

До момента в кампанията имаме 7 участници от България, в различни жанрове и формации. Само Русия и Англия са пред нас по брой участници и слушания на изпълненията им, но това може да се промени в оставащите по-малко от 4 седмици до следващата фаза на конкурса! Още не е късно да участвате, минималния брой от 300 слушания за да попаднете в полезрението на журито за следващата фаза е лесно постижимо за активната ни слушателска публика и ще даде шансове за повече от един наш представител в двайсетторката, която ще продължи напред към големите награди. Na facebook страницата ни може да следите новините, да подкрепте и коментирайте представянето на участниците ни, както и да разберете как да участвате ако желаете!