Петък Мар 29

Новата М серия слушалки на Audio Technica - Част 1

imageСлушалки

Audio-Technica представиха своята подобрена световно известна M серия мониторинг слушалки и обявиха новите попълнения ATH-M20x, ATH-M30x, ATH-M40x и ATH-M50x

На тазгодишното зимно NAMM 2014 изложение , Audio-Technica представиха своята подобрена световно известна M серия мониторинг слушалки и обявиха новите попълнения ATH-M20x, ATH-M30x, ATH-M40x и ATH-M50x – вече налични в търговската мрежа.

 

Целият спектър от модели в М серията включва нови магнити, алуминиеви гласови намотки, както и подобрен дизайн с по-плоска чашка, която позволява по-добра изолация.

Моделите ATH-M40x и ATH-M50x включват някои сериозни подобрения, което показва, че Audio Technica се вслушват в молбите на своите потребители. Разкачващите се кабели са изключително важни, когато слушалките се използват интензивно в студио и тази опция липсваше при предходните модели. Ако потърсите ревюта на качествени слушалки за около 200$, няма как да попаднете на класация, в която да не присъстват тези модели. Доказано име в бранша и предпочитан избор на много професионалисти.

 

Audio-Technica M слушалки изявление за пресата:

Audio Technica демонстрираха подобрените си модели от М серията за професионални монитор слушалки – новите ATH-M20x, ATH-M30x, ATH-M40x и ATH-M50x направиха своят дебют на тазгодишното зимно изложение NAMM 2014.

Вземайки пример от доказания функционален дизайн на флагменът ATH-M50, новите ATH-M20x, ATH-M30x и ATH-M40x ви гарантират максимално точен звук и невероятен комфорт, което ги прави перфектни за дълги сесии в студиото или в движение.

ATH-M20x, ATH-M30x и ATH-M40x включват 40mm говорители с възлгавнички, които пасват идеално на ухото, за по-добра изолация от шумовете на околната среда.

ATH-M50x (имат 45mm говорители) е с абсолютно същите звукови показатели като оригиналните ATH-M50, като добавят подобрен дизайн на възглавничките и 3 разкачващи се кабела.

 

Моделът ATH-M20x е добро въведение в доказалата своето качество М серия.

Модерен дизайн в комбинация с висококачествени материали, подобрен звук и изолация ви осигуряват комфорт при употребата на тези слушалки. Те са чудесен избор за миксиране.

ATH-M20x са с фиксиран от лявата страна 3м кабел.

 

Моделът ATH-M30x е комбинация модерна технология на производство с висококачествени материали за по-добър звук и изолация.

Настроени за детайлен звук и дефиниция в средите, тези универсални монитор слушалки са подходящи за много различни ситуации.

Направени предимно за студио тракинг и миксиране, те са лесно преносими, което ги прави добри и за запис извън студиото.

ATH-M30x са с фиксиран от лявата страна 3м кабел.

 

ATH-M40x са настроени за максимално реалистичен звук за възможно най-точен мониторинг в целият честотен звуков спектър.

Изключително подходящи за студио, заради превъзходната звукоизолация и въртящите се чашки позволяващи мониторинг с едно ухо.

Сгъваем дизайн за по-лесно пренасяне и съхраняване, както и разкачащ се кабел (1.2-3м спираловиден кабел и 3м прав кабел). Направени от висококачествени материали със здрава конструкция, М40х е идеален за тракинг и миксиране в професионално студио както и DJ мониторинг.

 

Оригиналният ATH-M50 е многократно хвален от водещи имена в звукозаписа и журналисти по цял свят, и сега ATH-M50x включва същите звукови характеристики като него, в допълнение с подобрени възглавнички, и три разкачащи се кабела (1.2-3м спираловиден кабел, 3м прав кабел и 1.2м прав кабел)

Със своите големи говорители, звукоизолиращи възглавнички и здрава конструкция, М50х ви осигуряват ненадминато качество за най-важните приложения, като запис, предаване, DJ, мониторинг, тракинг, както и слушане на музика.

ATH-M50x се произвежда в черен, бял цвят(ATH-M50xWH) и лимитираната синя серия (ATH-M50xBL).