Четвъртък Мар 28

Моят риф е по-ЯК!

imageКонкурс

"Фактор-ТС" и DigiTech обявяват конкурс за китарен риф "Моят риф е по-ЯК!"

 

 

В рамките на месец и половина (до 30 септември) ще приемаме записи в MP3 формат на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. След това комисия в състав Веселин Тодоров ("Фактор"), Иван Лечев ("ФСБ"), Йордан Караджов ("Сигнал"), Валди Тотев ("Щурците"), Тони Андонов ("Фактор") и Иван Милев - Вачо Бъндарака, ще избере 12 финалисти.

Финалното класиране ще бъде определено след онлайн гласуване, а наградите ще бъдат както следва:

1-во място: 6 часа запис в студио, компактно китарно кубе DigiTech

2-ро място: китарен ефект DigiTech, китарни аксесоари (кабел. колан, перца...)

3-то място: китарен ефект DigiTech

4-то място: китарен ефект DigiTech

5-то място: китарни аксесоари (кабел. колан, перца...)

Фактор - моят риф е по-як

Пояснения:

  • Няма никакво ограничение за броя на рифовете,  които участник има право да ни изпрати. Но все пак, комисията ще оценява качеството, а не количеството.
  • Рифовете могат да бъдат изсвирени както на електрическа, така и на акустична китара. Няма ограничение за дължината. Все пак, смятаме, че оптималния вариант е времетраенето да е между 15 и 30 секунди.
  • С цел максимално облекчаване работата на комисията, както и за избягване на евентуални недоразумения, предпочитаме да получим един конкретен риф, а не цяло парче.
  • Няма никакви ограничения относно географското  местоположение на участниците.Единствено - адресът, на който ще изпратим наградите на победителите трябва да е на територията на България.
  • Рифът, който изпращате трябва да е неиздаван.
  • Правата на автора се уреждат между него и съответната организация за управление на авторски права.
  • Характерът на конкурса ( и неговото продължение) изискват да сключим споразумение с авторите на наградените рифове за използване на тези произведения с рекламна цел (за този и следващите конкурси, които предвиждаме да реализираме). Това, разбира се, не накърнява по никакъв начин авторските им права.

 

За повече информация и въпроси, посетете темата в нашия форум.