Петък Мар 29

SHURE Call for Legends LIVE

imageSHURE

За поредна година SHURE ще заинтригува талантливите млади групи – изпълнители на живо с международен конкурс за групи „SHURE – Call for legends LIVE!

 

 

В него могат да участват групи и изпълнители с оригинално изпълнение „на жива сцена“, от всеки жанр (без кавър версии).

 

Кампанията стартира днес, на 1ви Септември на интернет страницата: https://www.shure-call-for-legends.eu/ и ще бъде широко анонсирана по музикалните магазини, форуми и в социалните мрежи!

Могат да участват групи от всички държави в Европа, Африка и Близкия изток. Трябва само да демонстрират качествата си на изпълнители на живо и кратко представяне на групата на английски език.

 Вижте видео

Ако сте следили преднишните ни кампании (Shure Drum Mastery, Shure Call for Legends) знаете, че те имаха голям успех - на едната имахме финалист от България, поканен на участие в Исландия, на другата имахме групи стигнали до финалната фаза на конкурса.

Първа награда: професионален видеозапис; участие на живо в Jazz Festival Montreux – фестивалът събрал през годините имена като Queen, Deep Purple, Muse, Lady Gaga, Weekend, Madness Shure микрофони на стойност 5000 EUR!

Втора награда: Shure микрофони на стойност 3000 EUR!

Трета награда: Shure микрофони на стойност 1000 EUR!

Всяка група участник от България ще получи награда!  Независимо от класирането си в надпреварата, всеки участник от България ще получи поощрителен подарък от muzikalen.bg - оригинални фланелки SHURE за всеки член от групата, а БГ групата с най-много прослушвания ще получи и още един подарък от muzikalen.bg – юбилейния легендарен микрофон SM58 – произведен в лимитирана серия за 50тата си годишнина!

Информация за фазите и развитието на надпреварата ще публикуваме в www.facebook.com/muzikalen.bg

Успех на всички участници!