Вторник Мар 19

MetalHangar 18 с нов сайт!

imageЧестито!

Стартира дългоочаквания български сайта за метъл и рок музика. Сайтът е логично продължение на разрасналия се едноименен форум, основан преди малко повече от три години. Той нашумя значително не само с качествената информация, която се грижеше да предоставя на потребителите си, но и като стана част от  организацията на серия концерти и мини-фестивали ( Thrash Bash, Thrashing Mania, N.W.O.B.H.M. night).

Дългогодишните усилия на група от ентусиазирани метъл фенове най-накрая видяха бял свят в един доста по-компактен и удобен за четене вариант.
Сайтът е създаден с единствената цел да предостави на метъл феновете у нас достатъчно разнообразна и актуална информация за събития, свързани с любимата музика и интересни материали за героите, битуващи в нея. Тук ще ви посрещнат ексклузивни интервюта (+ мултимедия) с метъл и рок икони, ревюта на творбите на новите герои на деня и такива, които вече са част от историята на метъл музиката. Също така ще имате възможност да се запознаете с обстойни репортажи от метъл и рок концерти, придружени от професионални снимки.

Стараем се да популяризираме и подкрепяме по всякакъв начин развитието и на българската метъл сцена, затова чрез сайта ще се грижим да ви информираме за всичко ново, случващо се при нашите приятели: Claymore, Wartime, Scapegoat, Ювиги, Necromancer, Rampart, Project Arcadia и много други.
Сайтът поддържа добри отношения с редица български промоутъри , както и с утвърдени имена на българския музикален медиен пазар като списание „Про-рок”.

Metal Hangar 18 си сътрудничи също с небезизвестните чуждестранни музикални сайтове: BlabberMouth.net, MetalZone.gr, BraveWords.com, RockStage.ro и др., където от две години качва 90% от информацията за събитията, свързани с рок и метъл концертите в България.

 

сайт  http://MetalHangar18.com
форум  http://MetalHangar18.com/YaBB.pl
e-mail   Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Facebook http://www.facebook.com/pages/Metal-Hangar-18/173312670070
Twitter  http://twitter.com/MetalHangar18
MySpace http://www.myspace.com/metalhangar18
YouTube http://www.youtube.com/user/metalhangar18
LastFM http://www.last.fm/group/Metal+Hangar+18