Вторник Мар 19

Търсят се млади и талантливи групи!

imageФестивал

ON! Fest и сайтът на българските музиканти – www.muzikant.org канят всички желащи банди да свирят на отворената сцена на фестивала.

 

Всяко пътешествие започва с първата крачка. ON! Fest ще направи своята тази година и се надяваме фестивалът да се превърне в позитивна енергия, живееща във всеки един от нас.

Всяко пътешествие е по-приятно с приятели и хубава музика. Призоваваме вас – българските групи да тръгнете заедно с нас и да стигнем заедно да заветната цел... world domination… or whatever?!

ON! Fest и www.muzikant.org канят всички групи – млади и стари, световно известни и тепърва сформирани без оглед на стила – от латино-дъбстеб-хардкор до класическа музика да се изявят на нашата сцена и да спечелят любовта на народа.

От днес до 01.08.2011 всички желаещи могат да се запишат за участие на адрес - http://bg.onfest.bg/stage/register . От вас очакваме малко информация за вашата група и линкове към видео и аудио произведения, които ако са сред най-добрите ще ви поканим да ги изсвирите на ON! Fest.

Жури от екипа на www.muzikant.org ще избере най-добрите банди, които ще покани да свирят в Събота, 17ти септември на сцената на фестивалът.Избраните групи ще бъдат обявявани на сайта на фестивала – http://www.onfest.bg/ - по една всеки ден, започвайки на 14ти август.

Осен безсметните богатсва и световната слава които предлагаме на всички участници,  решихме да добавим и едно по-семпло, далеч по-практично „благодаря” към всички банди които ще участват на фестивала – професионален видео и аудио запис от техния гиг.

Съвсем скоро ще обявим и част от музикантите, които ще свирят на партита на фестивала. За качествения саунд и настроение разчитаме на партньорството си със HMSU и Строежа, които ще се погрижат вечерите на 16-ти и 17ти септември да останат незабравими.

ON!  Fest ще се проведе в Интер Експо Център (изложбения център срещу Метро на бул. Цариградско шосе) в периода 16-18 септември 2011г. Освен музика, там ви очакват графити, танци, технологии и много други зони,  за които можете да разберете на http://www.onfest.bg/

За да не изпускате информация за фестивала и да печелите готини награди и безплатни билети, ви препоръчваме:

Да ни станете фенове във Facebook – www.facebook.com/onfest
Да ни следите в Twitter - @onfestbg ( https://www.twitter.com/onfestbg )
Да се запишете за нашия бюлетин - http://bg.onfest.bg/newsletter/subscribe
За въпроси -  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , стената на Facebook страницата или в Twitter.

Официалната тема за обсъждане на събитието във форума се намира тук. В нея също така можете да задавате всякакви въпроси.