Петък Апр 26

Национална сиБирка - джем в Сарафово

imageДжем!

Вземете си един ден отпуска, вземете си жената, децата, кучето, хавлията и заповядайте на сбирка - джем в Сарафово!

 

 

Уважаеми колеги, от доста време се заформя една идея, на която ето, че и дойде времето.

Какво ще кажете почивните дни на май (24-ти, 25-ти и 26-ти), след като сме изтрезнели от Гергьовден, да се съберем на едно много приятно място, да се запознаем, да си полафим, да поджемим, абе да си направим купона.

Мястото е клуб НАЙС в Сарафово. Нееднократно е ставало дума за този клуб във форума и за гостоприемният му стопанин Пешо Който е ходил там ще се съгласи, че едва ли има по-подходящо място от това. Обстановката е супер, цените са нормални а и сме извън сезона, демек и нощувките ще са на нормални цени. Море, плаж, купон... какво му трябва на човек?

Та... вземете си един ден отпуска (23.05) , вземете си жената, децата, кучето, хавлията за плаж и заповядайте в Сарафово!

Има осигурени инструменти, барабани, китари, усилватели - всичко. Не е задължително да се свири - все ще се намери кой

За тези които искат да свирят има няколко условия:

1. NO SOUNDCHEK - никакъв чек. Взимаш инструмента и свириш. На големите фестивали няма чек, и тук няма да има.

2. Ползва се апаратурата, която ще ни предостави Пешо. Не носете усилватели - няма да ви ги включим. Не ми дреме какъв саунд вадят. Важното е джемът и купонът а не някой да ми се настройва 20 мин. да ни покаже "невероятния си саунд". Носете си перца. Допуска се да се носят вокални микрофони.

3. Никакви рецитали на предварително сформирани групи. Това е джем. Който иска да свири в клуба с бандата си да говори с Пешо и да си вземе дата!

Позволява се носенето на акустични инструменти. Те не изискват саундчек. А и са лесно преносими. Макар да съм сигурен, че там ще има кухарки.

И така приятели, да го направим!

Да се съберем от цялата страна и да купонясваме. А защо не и от целия свят, има летище на близо ;)

В крайна сметка колкото - толкова, важното е да се видим, да посвирим и да се забавляваме.

Относно нощувките, Пешо се надявам да ни съдейства с квартири и хотели. По-късно той ще пише как точно могат да станат нещата и как да се свържете с него.

Очаквайте скоро още информация!

Всички новости следете в тази тема: Общонародна сБирка - джем в Сарафово