Петък Апр 26

(Sponsored Video) Tuborg представя MUSICHUNTERS

imageMUSICHUNTERS

Tuborg, заедно с превъзходния сайт за музика PitchFork.tv, обединиха усилия и сформираха екип. Заедно те търсят  “Musichunters” – ловци на музика.

 

Вероятно се питате какви ще да са тези ловци на музика? Това са хора, които могат по уникален начин да разкажат своите преживявания от посещението си на един от грандиозните фестивали спонсорирани от Tuborg тази година. Търсят се хора с усет към уникалната взия, и дарба да разкажат увлекателна история от първо лице за това как са прекарали на фестивала. Чакайте, още не сте чули най-важното! Няма нужда да си купувате билет, защото Tuborg ще ви акредитира!!! И не само това ами ще ви дадат и екип от pitchfork.tv, който е на ваше разположение за да заснемете и документирате вашето пътешествие към и от фестивала независимо къде се намирате по света!

Вижте видеото на един от ловците. Да, правилно прочетохте не се търси един човек, ще бъдат избрани много. 

За кои фестивали говорим? Ако не знаете, Tuborg спонсорира едни от най-яките фестивали в Европа като: Roskilde, Glastonbury, Exit, Wireless, Reading и много други.

И сега най-важното. Как да кандидатствате за „Ловец на музика”. Много е лесно. Трябва да отидете на сайта http://www.musichunters.com/ където да попълните кратка форма. За да ви одобрят ще трябва да сложите и линк към ваше портфолио. На сайта можете да видите и примерни филмчета на други участници.

Ловци на музика

На края остава най-лесната част – отивате във Facebook и удряте един Like. От там ще се информирате за последните приключения на „Ловците на музика”

Това е! Успех!

Ловци на музика

Нещо повече за Tuborg – бирата може да бъде намерена в повече от 70 държави по целия свят. Това е бира номер 1 за Дания, като същевременно продължава да се разраства из целия свят особено в Източна Европа и Азия. Tuborg също така участват и в някои музикални клипове на звезди като Eminem, Kings of Leon, One Republic и др. Тази статия е спонсорирана от Tuborg.

(sponsored) Tuborg musichunters