Сряда Апр 24

Лични съобщения в bazar.muzikant.org

imageБазар

Прочетете как да задавате въпроси на продавачите и как да изпращате лични съобщения в bazar.muzikant.org.

В следващите няколко реда бих искал да Ви покажа как да задавате въпроси в bazar.muzikant.org. Доста хора смятат, че лични съобщения могат да се изпращат само във форума. Но това не е така. Лични съобщения могат да се пращат и в базар-а. Ето как: Първо по презумция всеки продавач има право да разреши или да забрани да му се задават въпроси.

По подразбиране задаването на въпроси е включено. Но някои хора се дразнят от въпроси като "Приемаш ли бартери?", "Може ли отстъпка?" и т.н. опции, които се виждат ясно в обявата. В тези или в други случаи собственикът на обявата може да забрани задаването на въпроси. Това става от: Основното меню -> Моите продажби -> Глобални настройки на обявите -> Приемам публични въпроси. Ако е цъкната отметката вие можете да задавате въпроси и съответно продавачът да получава.

 

Ако продавачът е разрешил задаването на въпроси, вие можете да му зададете въпрос от страницата с обявата. Не е необходимо да ходите никъде. Лесно и просто. На следващата картинка можете да видите къде е кутията за въпроси. 

 

Напишете въпроса си вътре и натиснете бутон "изпрати". Това е всичко. Очаквайте в скоро време отговор :)