Събота Апр 20

Спонсорирана статия - Одисеята на HEINEKEN

imageВидео

Heineken® доказва, че всеки човек е легендарен с нова глобална рекламна кампания - Одисеята

Амстердам, 27 яну 2014 г. - Heineken® днес представи най-новата си глобална рекламна кампания, "Одисеята", отбелязвайки фактът, че всеки човек е легендарен в нещо. За първи път в своята история, марката премиум бира прави кастинг сред обикновени хора, не професионални артисти, за главната роля във рекламата.

Рекламата, създадена от HEINEKEN с Wieden + Kennedy Amsterdam, следва скорошната си платформа "Легенди", която показва поредица от "Хора на света", които са тласкани да открият границите на своите възможности и да ги преодолеят. Фактът, че за пръв път се използват не-актьори в рекламна кампания доказва, че всеки човек има способността да стане легендарен.

 

От премиерата на 27-ми Януари насам, рекламата показва приключенията на главния герой на борда на круизен кораб, където той използва своя ум, чар и умения, за да впечатли другите пътници. Демонстрирайки всичко от конкурс по лимбо, през перфектно гмуркане в плувен басейн, до танцуване на перфектна конга, рекламата дава сцена на истинските мъже, на която те да изпълняват своите умения.

Рекламата показва 20 не-актьора, които са били избрани в отворен кастинг, където техните легендарни умения са поставени на изпитание. 20-те финалиста са били бяха за това, че са майстори на умения, необходими за рекламата, например гмуркане, конга танци и плъзгане надолу по парапети.

Sandrine Huijgen, директор комуникации на HEINEKEN, коментира: "Нашата кампания Легенди е един забавен почит към нашите потребители и тяхното легендарно поведение. Убедени сме, че много от нашите потребители имат най-малко един легендарен талант. Те просто се нуждаят от шанс да го покажат пред света. Ето защо ние решихме да предложим следващия ни филм, Одисеята, като възможност за 20 млади мъже, за да ни покажат какво имат. И всички те са легендарни. “

Рекламата е режисирана от режисьорите Mark Bernath и Eric Quennoy и заснета в Барселона, Испания. Всеки един от мъжете, използвани в рекламата има умение, което го прави легендарен сам за себе си и всички те са истински "мъже на света”.

Някои интересни факти:

  • Музиката използвана в рекламате е парчето на Noriel Vilela - 16 Toneladas
  • Декорът е построен на паркинг до плажа на Барселона, Испания
  • Басейнът на кораба е дълбок само около 3 метра, което е доста плитко за гмуркане и гмуркачът трябва да е доста способен. 

За Heineken®

Марката Heineken, която носи фамилното име на основателя - Heineken - се предлага в почти всички страни по света и е най-ценената марка международна премиум бира.

За да следвате Heineken® в социалните мрежи, ползвайте следните линкове:

Heineken Twitter

Heineken Facebook

Heineken You Tube

Тази статия е спонсорирана от Heineken.