Четвъртък Мар 28

Blue Mo-Fi активни слушалки

imageMo-Fi

От Lo-Fi до Mo-Fi - забравете всичко, което мислите, че знаете за слушалките!

 

 

Mo-Fi са първите слушалки с високо качество, подходящи за всяко едно устройство – от професионално студийно оборудване до лаптопи, таблети и телефони. Blue напълно са променили дизайна, като ви осигуряват комфорт. Така ще получите оптимален звук и комфорт за цял ден, защото определено ще искате да ги носите по-често!

 

НЕКА МОЩНОСТТА ДОСТИГНЕ УШИТЕ ВИ

ВГРАДЕН УСИЛВАТЕЛ + ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ГОВОРИТЕЛИ

Mo-Fi са първите слушалки, които комбинират вграден аудиофилски усилвател и професионални говорители, които ви осигуряват качествен звук. Сами разбирате, че звукът им може да е доста силен. Най-важната им функция е да осигуряват възможно най-акуратния звук – така че винаги да се наслаждавате на добро аудио, независимо от устройството на което ги изпозлвате.

 

ТРИ НАПЪЛНО АНАЛОГОВИ МОДЕЛА УСИЛВАТЕЛИ

ПРЕВКЛЮЧВАЙТЕ МЕЖДУ ТЯХ И УШИТЕ ВИ ЩЕ СА ВИ БЛАГОДАРНИ

За разлика от други модели, които буквално ви навират повече бас в лицето, независимо дали ви харесва или не, Mo-Fi ви позволява да изберете правилния звук, според музиката, която слушате. Без DSP трикове – всичко е аналогово. Без значение дали слушате рок от 70-те, модерен поп, оркестрална музика, хип-хоп или нещо друго, вие имате пълен контрол над звука.

 

ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН И ДЪЛЪГ ЖИВОТ ЗА БАТЕРИИТЕ

Интелигентният дизайн на Mo-Fi допринася за дългия живот на батериите – слушалките ви са винаги в готовност. Mo-Fi знае кога сте спряли да слушате и автоматично изключва слушалките за да ви спести енергия. Батерията се зарежда напълно за 3-4 часа и ви дава приблизително 12 часа в режим на слушане (с помощта на интелигентната система за изключване, тези 12 часа ще ви се сторят като вечност). Дори и батериите да свършат, Mo-Fi ще продължи да работи в пасивен режим.

 

Ако ви трябват слушалки за всяка една ситуация  –  не е нужно да търсите повече! Blue Mo-Fi са вече тук!

 

За повече информация посетете сайта: http://mofiheadphones.com/