Петък Юли 12

Kemper Remote - педалиера с луупър

imageKemper

Фуутсуич направен специално за KEMPER PROFILER AMP

 

 

 

 

Profiler Remote е изключително важно допълнение, с което контролирате Kemper Profiler процесора. Екипът на Kemper е отделил изключително много време, за да създаде тази лесна за употреба педалиера. Тя е специално разработена, за да се ползва с Kemper Profiler без да са ви нужни умения и знания за работа с MIDI.

Големият ярък дисплей е направен така, че да е достатъчно отчетлив при гледане от разстояние, а шасито е здраво като танк. Това е правилната рецепта за музиканти, които често пътуват и свирят на тъмни сцени.

Пет бутона ви позволяват бърз достъп до пет различни програми (“Rigs”) , а чрез системата за смяна на банки можете да сменяте пресетите. Има отделни бутони за тунер, тап темпо и достъп до ексклузивния нов луупър.

Педалиерата се свързва с един Ethernet кабел към Kemper процесора. Не е нужно отделно захранване, тъй като в компелекта има включен 7 метров кабел който подава захранване чрез Phantom Power.

ЛУУПЪР

Има нещо магическо в луупърите, независимо дали ги използвате, за да създадете многопластов свят изграден от звуци или репетирате сложни съчетания.

С натискане на един бутон тази педалиера се превръща в лууп контролер. Луупнатите звуци могат да се записват, надграждат или изтриват с помоща на отделни бутони. Максималната продължителност на лууп сигнала е 30 секунди. Лууп функцията е ексклузивна за собствениците на този продукт.

 

За повече информация: http://www.kemper-amps.com/remote

 

Коментирайте статията в нашия форум.