Петък Мар 29

Dunlop отбелязват 50 годишен юбилей

imageDunlop

Вижте какво можем да очакваме от Dunlop през 2015

 

 

 

Band Of Gypsys Fuzz Face Distortion

Инжинерите от Dunlop са се ровили и изпробвали различните дизайни, които Джими Хендрикс е използвал през годините, за да постигнат невъзможното и да се доближат максимално до неговия тон. Резултатът е Octavio Fuzz без octave up електрониката. След няколко допълнителни настройки, те успяват и създават JHF3 Band of Gypsys Fuzz Face Distortion.

Сега можете да използвате същия Fuzz Face тон, който Джими е използвал на сцена, в класическа Fuzz Face кутия с ръчно събрани компоненти. Лимитирано издание.

 

Bass Distortion

В миналото, когато музикантите са искали да използват дисторшън педал без да нарушават ниските честоти, се е налагало да разделят сигнала през два усилвателя. С MXR Bass Distortion, това не се налага, тъй като този педал ви позволява да контролирате нивата на сухия и мокрия сигнал през двата потенциометъра Dry и Wet. Tone потенциометъра, който контролира само дисторъшън сигнала, е опростен high cut филтър за обиране на високите, докато Distortion потенциометъра контролира нивото на кривене.

 

Cry Baby Mini Wah Info

Не се заблуждавайте от малките му размери, CBM95 Cry Baby Mini Wah не пропуска нито един тон. Снабден e с легендарния Fasel inductor, пълен суиип обхват и три вградени положения – Low, Vintage, GCB95. Размерите му са точно наполовина на стандартен Cry Baby педал, което прави CBM95 идеален избор за пътуващи музиканти с ограничено свободно място на педалборда си. За капак на всичко, този педал включва True Bypass превключвач и висококачествен хардуер, за да може да понася ударите от честата употреба. Спестете от ценното си място, без да жертвате тона и сложете Cry Baby Mini Wah на вашата дъска.

 

Iso-Brick Power Supply

MXR Iso-Brick Power Supply e малък, лек и готов да захрани вашия педалборд без да заема излишно пространство. Всеки един от 10-те изхода на Iso-Brick Power Supply е напълно изолиран, като по този начин елиминира граунд лууп шумовете. Независимо дали използвате аналогови или дигитални педали, позитивно или негативно заземени, това захранване ще се погрижи за вас.

Екипът на MXR разработи тези 10 изхода, така че да покриват няколко различни изисквания: два 9V изхода на 100mA, два 9V изхода на 300mA, два 9V изхода 450mA, два 18V изхода 250mA и два вариращи изхода от 6V до 15V на 250mA. Двата вариращи изхода могат да се използват като „voltage sag”  ефект като на изхабена батерия, коeто много ентусиасти търсят.

 

 

Saffron Squeeze

Way Huge лабораторията върна към живота Saffron Squeeze™ компресора, като му даде някои нови възможности.

МКII има същия меден състейн и компресия като своя предшественик, но сега можете да го оформяте точно както искате. Като допълнение към вече съществуващите Volume и Sustain потенциометри, този освежен ефект вече има Gain контрол за нагласяне на входящото ниво, Tone потенциометър за изрязване на високите след компресия и Attack за скороста на задействане на компресора.

 

Sub Machine Octave Fuzz

Sub Machine Fuzz е със същата схема и функции като на La Machine Fuzz от Volume, Tone и Fuzz потенциометрите си до octave up режима. The MXR Custom Shop вдига качеството, като добавя „old school sub octave” верига със свой собствен Level потенциометър, за да наберете точно толкова Fuzz и Sub Octave в микса, колкото са ви нужни.

 

Още тук: http://www.jimdunlop.com/products/new

 

 

Коментирайте тази статия в нашия форум.