Петък Юли 12

Започват MusikMesse и Pro Light And Sound

imageНачало

В рамките на няколко дни във Франкфурт, германия ще си даде среща цялата музикална индустрия.

 

 

 

За пореден път ще бъдат показани иновации, както и доказали се вече изделия в областта на музикалната техника, музикалните инструменти, осветлението и визуаланите ефекти. Над 1300 изложителя ще се срещнат с над 65 000 посетителя. Най-голям е интересът към китарите и звукозаписната техника, следвани от барабани, електронни инструменти, акустични инструменти и нотна литература. Отделно ще има много събития и срещи с хора от бизнеса.

 

Така например едно от големите имена на Musikmesse ще бъде пианистът Lang Lang, който ще представи своята Пиано Академия. Ако сте фенове на китарните рифове, можете да вземете автограф от "кръстникът" на хеви метъла - Tomy Iommi. Той ще бъде на щандовете на Epiphone. Музиканти от бандите Callejon, Heaven Shall Burn и Eskimo Callboy ше можете да завардите при Ibanez. А при ESPще има представители на Donots и Children of Bodom. 

Феновете на денс музиката също ще останат доволни защото могат да видят DJ Fong Fong и DJane Maeva Carter при Reloop, DJ Frank Kvitta и DJane Gayle San ще пускат при Audio-Technica а самият Armin Van Buuren ще изнесе лекция относно продукцията с Universal Audio плъгини на щанда на UA.

Наред с това, доста известни музиканти ще се появят и по сцените. Например Daniel Erlandsson (Arch Enemy), Victor Smolski (Rage), Matt Halpern (Periphery), Ola Englund (The Haunted), Mike Terrana, Jeff Berlin, Mark Schulmann and Christoph Spendel.

За любителите на акустичната музика също е помислено: Tobias Rauscher, Jaques Strotzem и перкусионистът Hakim Ludin.

Ако не сте сред присъстващие - не се притеснявайте, тази година отново ще имаме представител на панаира, който ще се опита да ви държи информирани относно всички новости и събития.

Разбира се ще следим и българските участници в панаира, на които ще обърнем специално внимание. 

 

Тази статия можете да обсъдите в нашия форум.