Петък Юли 12

Shure Vocal Mastery - включи се и спечели страхотни награди!

imageКонкурс

Shure за поредна година отправят неустоимо предизвикателстно, но този път с още повече награди.

 

 

 

Спечели:

 • Участие във вокален мастерклас в Academy Of Contemporary Music;
 • Професионален звукозапис в най-модерното лондонско студиo Metropolis ;
 • Shure микрофони по избор, на стойност 1000 EUR

Това са наградите, които очакват петимата финалисти в Shure Vocal Mastery 2015/2016 - международния конкурс на SHURE, в който може да участват певци с оригинална песен от всеки жанр (без кавър версии).


Ако сте следили преднишните ни кампании (Shure Drum Mastery, Shure Call for Legends), знаете, че те имаха голям успех - на едната имахме финалист от България, поканен на участие в Исландия, a на другата имахме групи стигнали до финалната фаза на конкурса.

Новото тази година е, че и петте финалисти ще бъдат наградени, което увеличава шансовете многократно!

*Всеки участник от България (независимо от класирането си в надпреварата), ще получи оригинална фанелка SHURE – поощрителен подарък от muzikalen.bg!

 

Shure Vocal Mastery плакатОнлайн състезание за певци в няколко прости стъпки:

 1.  Запишете песен – може да е от всеки жанр, но да е оригинална композиция (без кавър версии). Парчето може да се запише и в домашни условия, не е необходим професионален запис
 2. Качете песента на онлайн платформата: http://shure-vocal-mastery.eu/
 3. Изберете желаната от вас награда микрофони;
 4. Събирайте възможно най-много слушания на вашата песен. Агитирайте всичките си познати да я чуят - всяко прослушване докрай се брои и натрупва. Всички парчета събрали над 300 прослушвания се класират за преглед от професионално жури, и 21 участника от всички страни в Европа ще получат новия микрофон за дигитален звукозапис – SHURE MOTIV MV51- USB
 5. Професионално жури ще подбере пет финалиста, които ще бъдат наградени с:
 •  Участие във вокален мастерклас в Academy Of Contemporary Music
 • Професионален звукозапис в най-модерното лондонско студиo Metropolis
 • Shure микрофони по избор на стойност 1000 EUR

 

 Вижте видео


 

Партньори на кампанията са :

ACM - The Academy of Contemporary Music in Guilford, England – Академията за Съвременна музика е с над 20 годишна история в обучението на млади звезди, всичките и ментори са активни професионални изпълнители и музиканти. Двама от най-добрите ментори на ACM ще бъдат в авторитетното жури и ще имат ключова роля в конкурса, ще водят workshops, и ще дават ценни съвети на финалистите по време мастеркласа:

Erika Footman –ACM coach

Erika Footman


Jono McNeil –ACM coach

Jono McNeil

Konrad Birnbauer - Metropolis Studio (Scout for Universal Music)

Konrad Birnbauer

 
Metropolis Studio e най-модерното и известно извукозаписно студио в Европа – всичките петима Vocal Mastery финалисти ще получат първокласно звукозаписно изживяване в напълно обновеното с последни технологии студио.

Konrad Birnbauer- ще бъде част от журито.

 
Информация за фазите и развитието на надпреварата ще публикуваме в нашата facebook страница:  www.facebook.com/muzikalen.bg