Петък Мар 29

Shure представя новата серия дигитални звукозаписни микрофони – Motiv

imageMotiv

Вече и в България!

 

 

Специално създадени за бърза, лесна и преносима употреба, директно съвместими с всякакъв вид мобилни устройства (iOS и Андроид) и компютри (Mac и PC), дигиталните микрофони Motiv позволяват да зпишете музика, интервю или онлайн послание по най-удобния за вас начин!

 

MV88 iOS Digital Stereo Condenser Microphone

Кондензаторен микрофон с широко приложение. Нивото на запис може да се регулира така, че да запишете както тихи звуци, така и шумен рок концерт. Има също така и гъвкава поляризация, от стерео, през моно кардиоид, моно двустранна и тясна среда. Малък и изключително удобен. Записва на - 24 Bit / 48 kHz, което си е стандарт в последно време. Според спецификациите обхваща целия чуваем обхват 20 Hz - 20KHz, и има чувствителност -37 dBFS / Pa на 1 Hz.

 

MV51 Digital Large-Diaphragm Condenser Microphone

Искате повече контрол върху записа - ето ви MV51. Винтидж дизайн, безкомпромисно качество. Това си е направо микофон със собствена звукова карта. Перфектен за домашното ви студио. Ако сте вокал и се чудите каква звукова карта и какъв микрофон да си купите - MV51 е точно за вас. 2 в 1. Има лесно превключващие се присети в зависимост от това какво ще записвате. Така пестите време в човъркане по досадните настройки. Като бонус, можете да си го включите и в телефона. Също записва на  24 Bit / 48 kHz при честотен обхват 20 Hz - 20KHz но с малко по-голяма чувствителност от  MV88:  -39 dBFS / Pa на 1 Hz.

 

MV5 Digital Condenser Microphone

MV5 е представен като броудкаст микрофон или преведено на български микрофон по който говорят радио водещите. В днешно време всеки може да си направи радио и не е нужно да обере банка за да си купи подходящ микрофон. Да, правилно сте разбрали с MV5 съвсем спокойно можете да водите предавания по радиото. И да озвучавате филмите си. Но не само това, този микрофон чудесно се с правя и със запис на акустични инструменти и вокали. Качеството е като на предните два микрофона, но този е с още по-голяма чувствителност - -40 dBFS / Pa на 1 kHz.

 

MVi Digital Audio Interface

Със сигурност вече някой се е запитал "А няма ли нещо където да си включа китарата?" Има. MVi е звукова карта, която ( както и всички останали Motiv продукти ) можете да позлвате с компютъра си или с телефона си. Идеална за мобилно студио. Ако си имате хубав микрофон - това е решението за вас. Има 1 вход (за микрофон или китара) и стерео изход за слушалки.

 

MVL Omnidirectional Condenser Lavalier Microphone

MVL е микрофон от тип "брошка", който ви позволява да запишете презентация или лекция, без да губите качесто. Мен лично изключително много ме дразнят видеа в youtube, които пръщат и пукат докато някой се опитва да ти обясни нещо. Или се чуват все едно приказват от Марс. MVL решава проблемът изцяло. Закачвате си го на ризката и спокойно си записвате. Различното на този микрофон в сравнение с другите е, че няма аудио конвертор и се включва директно във входа за микрофон на компютъра ви или на телефона ви. Става и за разговори по Скайп.